Over ons

Michael and Caja-door Rogier Chang-00

Michael & Caja zijn professionele verhalenvertellers. Zij mogen zich ‘Masters in the Craft of Storytelling’ noemen. Beiden rondden hun Masterstudie af aan de International School of Storytelling in het Verenigd Koninkrijk.

Michael Driebeek van der Ven
Michael is een verteller van jongs af aan. Toen hij een jonge jongen was – terwijl zijn broers boomhutten aan het bouwen waren – bouwde hij een podium op het dak van het kippenhok. Vanaf daar vertelde hij zelfverzonnen verhaaltjes aan de kinderen in de buurt.

Later studeerde hij af aan de Acteer Studio in Den Haag en vervolgens voltooide zijn Masterstudie aan de International School of Storytelling (UK). Hij houdt van verhalen vertellen in welke hoedanigheid ook, overal ter wereld, omdat de wereld nu zijn buurt is…

Michael houdt van mensen, het organiseren van hun rotzooi, God en water.

www.michaeldriebeekvanderven.com

Caja van der Poel
Caja is een verhalenverteller in hart en nieren. Een jeugddroom die met passie, geduld en inzet werkelijkheid gemaakt is. Na haar afstuderen aan de Acteer Studio Den Haag en de Amsterdamse Theater Academie ging ze verder studeren aan The International School of Storytelling, waar ze sindsdien met regelmaat naar terug keert om zich nieuwe technieken en verhalengenres eigen te maken.

Zij vertelt verhalen in binnen- en buitenland, aan mensen van 2-102, die de hectiek van het leven even willen laten voor wat ie is.

Caja houdt van mensen, hun rotzooi, zonlicht en de Liwa woestijn.

www.cajaskinderverhalen.nl