Over ons

foto01-ms

Michael & Caja ontmoetten elkaar in 1998 bij De Acteer Studio in Den Haag waar zij beiden studeerden. In 2000 creëerden ze een stille performance voor kunstfestival ‘Het Woord’ (A Word) en waren het over alles eens, en dat is niet veranderd sinds die tijd.

Michael Driebeek van der Ven
Michael is een verteller van jongs af aan. Toen hij een jonge jongen was, terwijl zijn broers boomhutten aan het bouwen waren, begon hij aan de bouw van een speelvloer op de top van het kippenhok en het organiseren van toneelstukken voor de buurt.

Later studeerde hij af aan de Acteer Studio in Den Haag en onlangs voltooide zijn studie aan de International School of Storytelling (UK). Hij houdt van verhalen vertellen in welke hoedanigheid ook, overal in de wereld, omdat nu de wereld is zijn buurt …

Michael houdt van mensen, het organiseren van hun rotzooi, God en water.

www.michaeldriebeekvanderven.com

Caja van der Poel
Caja is een actrice en verhalenverteller in hart en nieren. Een jeugddroom die met passie en inzet werkelijkheid gemaakt is. Na zijn afstuderen aan de Acteer Studio Den Haag en de Amsterdamse Theater Academie ging ze verder te studeren van The International School of Storytelling, volstaat te zeggen dat ze houdt om te leren.

Sinds 2003 is zij een toonaangevende actrice en schepper voor Noordvolk* en werkt free-lance als verhalenverteller en docent in het Nationaal Letterkundig Museum, waar ze vindt zichzelf omringd door haar tweede passie: woorden.

Caja houdt van mensen, hun rotzooi, zonlicht en de Liwa woestijn.

www.cajaskinderverhalen.nl